Szerezzünk kitűzőt Foursquare-en!

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Epic Swarm kitűzőAz okostelefonokra telepíthető Foursquare-alkalmazásokkal úgy jelentkezhetsz be különböző helyszínekre, hogy cserébe kitűzőket is kapsz. Az egyik kitűzőt (badge), melynek neve Epic Swarm*, úgy lehet megszerezni, hogyha 1000 másik, helyszínen lévő emberrel együtt jelentkezel be ugyanoda 3 órán belül.

Mivel a Schönherz Mátrixra több ezer érdeklődőt várunk, így tökéletes az alkalom arra, hogy megkíséreljük megszerezni a badge-et. Az alkalmazást, mely ezt lehetővé teszi, innen töltheted le a megfelelő zöld gombra kattintva.

Amennyiben nincs okostelefonod vagy olyan Androidod van, amelyen nem fut megfelelően, akkor kérd meg a Mátrixon a melletted ülőt/állót, hogy hadd jelentkezz be a Foursquare-fiókodba. Ha esetleg még nincs ilyened, akkor itt regisztrálhatsz vagy jelentkezhetsz be a Facebookoddal.

Ha nincs mobilneted, akkor sem maradsz ki a mókából, hiszen lesz nyílt Wi-Fi, mellyel csak ezt a szolgáltatást lehet elérni, így biztosan marad mindenkinek sávszélesség ahhoz, hogy becsekkolhasson a Schönherz Óriáskijelző (Mátrix) helyszínre.

Gyakran Ismételt Kérdések

* szó szerint: "epikus raj"