Mutasd meg a tehetségedet több ezer egyetemistának!

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Ebben az évben lehetőséget adunk olyan kreatív animátoroknak is, akik nem vesznek részt a Qpán, de szeretnék látni művüket a Schönherz Zoltán Kollégium LED-falán.

Frissítés (2012.09.22.): A határidőt meghosszabbítottuk, szeptember 26-a, szerda 12:00-ig.

Pályázati felhívás

Itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad egy új műfajban: a Mátrixban! A Mátrix egy olyan animáció, amelyet a BME Schönherz Kollégium oldalán mutatunk be a több, mint 5000 érdeklődő egyetemistának. A kollégium ablakait színes képpontokká alakítjuk, amelyek így egy 32×26 pixeles óriáskijelzővé varázsolják az épület oldalát. Tervezd meg a szerkesztő használatával a legjobb animációt, majd illessz hozzá egy ütős hangsávot! Ha munkád benne van a három leglátványosabb és leghumorosabb pályaműben, bemutatjuk azt a Rákóczi híd töltésén ülő közönségnek.

A régebbi animációkat megtalálod a Schönherz Óriáskijelző oldalán, az animációszerkesztőt pedig innen töltheted le - ezen az oldalon a program mellett hasznos tanácsokat is találsz. Várjuk a maximum 180 másodperces művedet (.q4x fájl) az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre! Leveledbe ne felejtsd el beleírni a teljes nevedet és az egyetemedet, illetve egy-két érdekességet, amit érdemes tudni rólad és az alkotásodról!

A pályázat beadásának határideje: 2012. szeptember. 26., 12:00 (szerda)

A pályázatban való részvételi szándékodat kérlek, jelezd ennek az ívnek a kitöltésével.

A művedet így nevezd el: NEMQPA_alkotasod-neve.q4x (szóközök nélkül)

A Schönherz Óriáskijelzőről olvass itt bővebben: Oriaskijelzo.hu, és itt találod a Mátrix hivatalos Facebook-eseményét.

Üdvözlettel,
a Mátrix rendezőcsapata (a zsűri)

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés